Fiba CP, Perakende Günlerinde Hedeflerini Açıkladı - TIME Public Relations [TimePR] Creative Communications and PR Agency
 

6 Aralık

Fiba CP, Perakende Günlerinde Hedeflerini Açıkladı


Fiba Grubu’nun finans ve finans dışı sektör tecrübesini, gayrimenkul bilgisi ile birleştiren FİBA CP, 4 – 5 Aralık 2019 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Perakende Günleri’ne katıldı. Etkinlik kapsamında paydaşlarına yönelik özel bir bilgilendirme toplantısı düzenleyen kurumun bu organizasyonu, Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşecan Özyeğin Oktay’ın katılımıyla gerçekleşti.

Fiba Grubu’nun finans ve finans dışı sektör tecrübesini, gayrimenkul bilgisi ile birleştiren FİBA CP, organizasyon kapsamında paydaşlarıyla son gelişmeleri paylaştığı standında, özel bir buluşma da düzenledi.

M1 Konya AVM’nin yönetimi Fiba CPM’e emanet…

Fiba CPM çatısı altında şimdiye kadar M1 Adana AVM, M1 Gaziantep AVM, M1 Konya AVM, M1 Kartal AVM projelerinin kiralama yönetimini yürüttüklerini yakın zaman önce ise M1 Konya AVM yönetimini üstlendiklerini anlatan Kahraman, “Hedefimiz Fiba CPM kültürünü bu AVM’mize de yansıtmak. Hem yatırımcılar hem de ziyaretçiler için en uygun ortamı oluşturmak. Herkes için kazançlı ve keyifle vakit geçirebileceği bir merkez yaratmak” dedi.

Perakende Günleri kapsamında Fiba CP standını ziyaret eden isimlerden biri de sokak yemeği dünyasının “Michelin Yıldızlı Kraliçesi” olarak tanınan Jay Fai oldu. Sokak yemeği kültürünün sembolü, pek çok ünlü şefin ilham kaynağı aynı zamanda Tayland’ın ilk Michelin Yıldızlı sokak şefi Fai, Yurdaer Kahraman ile yaptığı görüşmede; yemek kültüründeki değişimin AVM’lere de yansıması gerektiğinin altını çizdi. Fai ayrıca farklı “gastro retail” konseptlerinin çoğalması gerektiğinin öneminden bahsetti.